Kvalitetssikring

Home / Kvalitet / Kvalitetssikring

Alle vores rengøringsmedarbejdere har en række enkle og effektive arbejdsprocesser defineret i deres arbejdsplaner, som alle bliver skræddersyet til den enkelte kunde.

Det er vigtigt for os, at alle vores løsninger er enkle og 100% transparente, så både kunden, medarbejderen og andre brugere af lokalerne kan forstå arbejdsgangen.

Vores kvalitetssikring starter og slutter med vores medarbejdere. Det er deres engagement, faglighed og hårde arbejde, der danner rammerne for, og i sidste ende sikrer det ønskede kvalitetsniveau hos vores kunder.

Vores medarbejdere udfører egenkontrol efter alle rengøringsopgaver, for at sikre, at vi leverer en service svarende til det aftalte kvalitetsniveau. Derudover holder vi efter nærmere aftale;

  • inspektionskontrol
  • uvildig kontrol
  • servicemøder

I praksis aftaler vi som udgangspunkt et nærmere antal kontrolbesøg ved 1. evalueringsmøde, hvor vi anbefaler en fast frekvens, eksempelvis en gang i kvartalet. Som dokumentation udarbejdes en detaljeret kvalitetsrapport, der fastlægger og bedømmer rengøringskvaliteten. 

Klik her for at kontakte os