Værdier

Home / Om os / Værdier

Right-Ways DNA

Vores seks grundlæggende værdier er virksomhedens fundament, og vi bestræber os på at leve op til dem - både som mennesker og som virksomhed. Værdierne vejleder os i, hvordan vi driver virksomheden.

Mennesker
Vi tager udgangspunkt i mennesket. Vi værdsætter respekt, ansvarlighed, tillid, faglighed og åbenhed. Det er grundlaget for vores forretning, netværk og venskaber.

Innovation
Innovation er en nødvendighed for at kunne udvikle vores virksomhed - både i forhold til vores medarbejdere, serviceydelser og forretningskoncepter mm.

Gennemsigtighed
Åbenhed og gennemsigtighed omkring vores arbejdsprocesser er med til at synliggøre vores høje faglige niveau, indsats og resultat. Vi arbejder kun med enkle og transparente løsninger - det er en afgørende forudsætning for vores udvikling og vækst.

Nærvær
Nærværet danner grundlag for vores personlige relationer. Det gælder internt i organisationen og i forhold til kunder og samarbejdspartnere. I Right-Way sætter vi en ære i at være nærværende i vores arbejde, hvilket er med til at fremme samarbejdet, styrke vores relationer og gøre en forskel i vores hverdag.

Bæredygtighed
Miljøet er vigtigt, for der er kun én jord, og vi skal give den videre til kommende generationer. Right-Way prioriterer bæredygtighed, og vi anbefaler alle vores samarbejdspartnere at vælge bæredygtige løsninger.

Vidensdeling
Den daglige vidensdeling mellem medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere er med til at udvikle Right-Way organisationen. Vi tænker, at mange andre kan få glæde af denne vidensdeling, og sætter derfor en ære i at være i dialog - enten på Right-Waybloggen, de sociale medier eller i vores nyhedsbreve.

Klik her for at kontakte os