Hovedrengøring i Århus

Home / Hovedrengøring i Århus

Vi gør rent i Århus!

Right-way er din professionelle samarbejdspartner til rengøring i Århus

At rengøre en virksomhed ordentligt og jævnligt kan være en kamp for selv den bedste. Den ene uge har måske taget den anden. Uger blev til måneder. Skidtet har samlet sig, og rengøringsopgaven er kun blevet større med tiden, fordi man kun lige fik taget toppen af isbjerget på regelmæssig basis. Det er ved at være tid til en hovedrengøring, men hvem har tiden til sådan en omgang?

At skulle foretage en hovedrengøring af fx en virksomhed ville kræve, at man skulle fjerne sine medarbejderes fokus fra den daglige drift, og lade dem udkæmpe et slag om virksomhedens eneste kost. Det ville hurtigt blive noget rod. Kunne det ikke være meget bedre, hvis man kunne lade alle sine medarbejdere gå på weekend eller ferie, og indsende et professionelt rengøringsteam, som kunne efterlade arbejdspladsen ren, til når det atter var tid til at komme på arbejde igen? Forestil dig at træde ind på en arbejdsplads, der skinner som om, den var ny.
Vi har tiden! Vi sørger for erhvervsrengøring og hovedrengøring af virksomheder i hele Århus og omegn.

Hos Right-Way tilbyder vi altid en individuel løsning til at dække vores kunders behov, fordi vi ved, at alle kunder har forskellige behov. Vi skræddersyr løsningen, så du vælger, hvor og hvornår vi skal rengøre, og hvordan det skal gøres, så det passer dig bedst muligt.

Vores arbejdsmetoder og processer er alle baseret på DS 2451-10 (Hygiejnestandarden) og INSTA 800 (nordisk standard), så vi altid kan bestemme rengøringskvaliteten ud fra entydigt definerede kvalitetskrav. Vi tillægger det ligeledes stor værdi at kommunikere tæt med vores kunder, så både vi, det enkelte rengøringsteam og kunden, har samme forventninger.

Står din virksomhed og kunne bruge en god, grundig omgang hovedrengøring, så kontakt os og hør mere om et samarbejde i dag!

Klik her for at kontakte os