Ejendomsservice i Århus

Home / Hovedrengøring i Århus / Ejendomsservice i Århus

Right-Way tilbyder ejendomsservice i hele Århus

Det kan være et stort arbejde at holde en ejendom ren og nydelig. Det tager ofte både meget tid og mange ressourcer at styre driften af beboelsesejendommen, så alle er tilfredse med resultatet.

En beboelsesejendom skal jo gerne være et sted som beboerne kan være stolte af at kalde ”hjem”, og samtidigt fremstå som det perfekte ’butiksvindue’ for fremtidige beboere.

Erhvervsejendommens ydre skal også vedligeholdes lige så vel som dens indre. Græsset skal slås, buskene skal klippes og taget skal rensen, så alt fremstår tiptop, når en kunde uventet slår vejen forbi, og kigger indenfor.

I begge tilfælde gælder, at et førstehåndsindtryk ofte danner rammerne for fremtidens muligheder. Der ligger utallige arbejdstimer og -opgaver bag, og har man overhovedet tiden eller kompetencerne til at ramme den kvalitet, man ønsker? Der kan gro mange grå hår i løbet af sådan en beslutning – men løsningen er uhyre simpel. Vi står klar med en helstøbt løsning til ejendomsservice i hele Århus og omegn – og der, hvor vi ikke selv besidder kompetencen, gør én af vores mange samarbejdspartnere.

Hos Right-Way tilbyder vi professionel erhvervsejendomsservice, så ejendommen altid er præsentabel både inde og ude. Selvom vi arbejder professionelt, ser vi bedst resultat i at holde vores kunderelationer personlige og vores arbejdsprocesser 100% transparente. Vi tror på, at pålidelighed, kvalitet og fleksibilitet, baner vejen for det bedste samarbejde, så vi gør alt for, at udarbejde en serviceløsning, der passer på hver enkelt kundes behov.

  • trapperengøring
  • vicevært service
  • vedligeholdelse og reparationer af tekniske installationer
  • tagrens
  • reparationer udført af maler, murer og tømrer mm.
  • rengøring efter håndværkere
  • vedligeholdelse af grønne arealer

Vi udarbejder i fællesskab en serviceplan efter behovet, og vores forskellige ejendomsservices kan bestilles efter abonnement, i en begrænset periode eller i enkeltstående tilfælde.

Vi kan lette driftsbyrden af din ejendom – se hvordan du bliver kunde her.

Klik her for at kontakte os