Specialopgaver for erhvervskunder

Home / Hovedrengøring i Århus / Specialopgaver for erhvervskunder

Right-Way tilbyder at løse en lang række specialopgaver for erhvervskunder

Der kan være mange forskellige specialopgaver i erhvervslivet, som man er nødt til at tage hånd om. Sjældent har man kompetence til at løse dem alle selv. Det kan være, at ejendommens tag skal renses, kantinen skal rengøres eller der er brug for flytterengøring. Ofte venter den næste ordre ikke på, at opgaven er løst, så der igen er tid til at drive virksomheden. Det er heller ikke altid muligt at samle et team internt, som kan håndtere opgaven. Derfor kan man ofte være nødt til at begynde søgningen på forskellige løsninger uden for virksomhedens matrikel. Det kan kræve utallige eksterne services at drive en virksomhed, og man kan pludselig stå med begge hænder fyldt med serviceløsninger til at klare de forskellige opgaver.

Havde det ikke været nemmere, hvis man kunne finde en serviceudbyder, som stod for det hele – eller i hvert fald det meste?

Der er ingen grund til at fortsætte søgningen! Vi tilbyder en lang række forskellige løsninger for erhvervskunder i Århus, og det vi ikke selv besidder kompetencerne til, gør én af vores mange samarbejdspartnere i vores brede erhvervsnetværk.

Right-Way tilbyder at løse en lang række specialopgaver for erhvervskunder. Vores gode netværk af samarbejdspartnere har mange kompetencer, og vi vælger naturligvis kun partnere, hvor vi kan stå inde for kvaliteten af løsningen.

Vi kan tilbyde services indenfor:

  • oliering af trægulve
  • opskuring og polish af gulve
  • håndværkerrengøring
  • tagrens
  • planteservice
  • flytteservice
  • kantineservice

Vi søger at kunne dække hver enkelte kundes individuelle behov, så ingen behøver at lede længe efter en løsning til de forskellige opgaver, der opstår i en virksomheds dagligdag.

Spørg os gerne om andre former for specialopgaver. Har vi ikke en leverandør på listen, så kan vi helt sikkert finde én i vores erhvervsnetværk. Kontakt os på 72 34 42 21 eller skriv en besked.

Klik her for at kontakte os