Vinduespolering i Århus

Home / Hovedrengøring i Århus / Vinduespolering i Århus

Vinduespolering efter abonnement eller behov

Findes der noget mere iøjnefaldende end beskidte vinduer? Vinduer siges, at symbolisere passage fra et lukket område til det store, frie rum, som er verden udenfor. Der kommer flere og flere vinduer i vore tids bygninger, netop for at utydeliggøre grænsen mellem det lukkede og det åbne ”rum”. Som mennesker påvirker naturligt lys os utroligt meget, så der er ikke megen grund til at leve et liv bag beskidte vinduer.

Det kan naturligvis være en sur pligt at rengøre vinduer. Måske har bygningen adskillige af slagsen. Måske har den store glaspartier eller -facader. Ikke nok med det, skal de alle ordnes både indvendigt og udvendigt. Det kan hurtigt blive en omfattende opgave. Heldigvis er der hjælp at hente!

Vi står klar som din nye vinduespudser! Vi vasker og polerer alle slags vinduer samt rammer i hele Århus.

Hos Right-Way tilbyder vi forskellige services inden for vinduespolering, så du igen kan lade solens stråler oplyse dine rum – så er det endda muligt at spare på strømmen i dagtimerne. Vi er meget opmærksomme på miljøet. Vi bruger fx rentvandsanlæg uden sæbe eller kemikalier. Anlægget sørger for, at vandet (som er frit for kalk, salt og andre tilsætningsstoffer) bliver ioniseret og derved lavet til såkaldt ”aggressivt vand”. Denne løsning er 100% miljøvenlig.

Vi skræddersyr alle vinduespoleringsløsninger, så de passer til den enkelte kundes behov. Tilmed kan vores services bestilles på abonnement (fx ugentligt eller månedligt) eller når behovet opstår.

Vores servicer inkluderer bl.a.;

  • polering af alle typer vinduer
  • afvaskning af vinduesrammer
  • glasrens

Hos Right-Way arbejder vi primært efter ”Reach and Wash”-systemet. Dette betyder, at vi fra jorden kan nå op til 20 meters højde uden brug af lifte. Dette holder naturligvis omkostningerne nede for vores kunder. Vi har dog også lifte til rådighed, hvis nødvendigheden opstår.

Hvis du er klar til at åbne passagen til verden udenfor igen, så kontakt os i dag!

Klik her for at kontakte os